Nieuws

Pensioenfonds Cargill is verhuisd!

De pensioenadministratie van Pensioenfonds Cargill is per 1 januari 2021 verhuisd naar AZL in Heerlen.

Wat betekent dit voor u?

Wij proberen ervoor te zorgen dat u zo min mogelijk merkt van onze verhuizing. Maar er veranderen een paar dingen:

 • Uitbetaling voor pensioengerechtigden
  U ontvangt uw pensioen elke maand op de 23ste. Is de 23ste in het weekend of op een feestdag? Dan ontvangt u uw pensioen op de laatste werkdag ervoor.
 • Contactgegevens
  Ons e-mailadres blijft pensioen@cargillpensioen.nl. Ons telefoonnummer verandert wel. U kunt ons voortaan bereiken op 088 – 116 3019 (op werkdagen tussen 08:30 en 17:00 uur).
 • Website
  De website ziet er anders uit. Op dit moment is de inhoud van de website nog beperkt, maar we zullen de website in de loop van maart 2021 verder uitbouwen met meer informatie.
 • Mijn Pensioencijfers
  Mijn Pensioencijfers is de persoonlijke, beveiligde omgeving achter de inlog op onze website. Hier vindt u belangrijke documenten terug, zoals uw Uniform Pensioenoverzicht. Log in met DigiD of met uw klantnummer en wachtwoord (als u in het buitenland woont) en activeer uw account! U ontvangt dan een e-mail als er een document voor u klaar staat.
     

  Let op: op dit moment ziet u uw persoonlijke pensioencijfers nog niet terug in Mijn Pensioencijfers. Zodra de verhuizing is afgerond, zijn deze zichtbaar. Dit is naar verwachting in het derde kwartaal van 2021. Vanaf dan kunt u ook gebruik maken van de Pensioenplanner.

  Wilt u een oriënterende berekening ontvangen?
  Gaat u bijna met pensioen en wilt u weten wat bepaalde keuzes betekenen voor de hoogte van uw pensioen? Neem dan contact met ons op en geef zo specifiek mogelijk aan welke wensen u heeft. U kunt bijvoorbeeld denken aan de volgende keuzes:

  • Op welke leeftijd wilt u met pensioen gaan? Standaard is de pensioenleeftijd 68 jaar maar u kunt uw pensioen ook eerder (bijvoorbeeld gelijktijdig met uw AOW) laten ingaan.
  • U kunt de eerste jaren voor een hoger pensioen kiezen. U krijgt daarna levenslang een lager pensioen.
  • U kunt partnerpensioen omruilen voor een hoger ouderdomspensioen. Omgekeerd kan ook. U kunt ook een gedeelte van uw ouderdomspensioen inruilen zodat u partner straks bij uw overlijden een hogere uitkering ontvangt.

  U ontvangt de berekening binnen 20 werkdagen. U kunt maximaal twee berekeningen opvragen.

Contact

Hebt u nog vragen? Neem dan contact met ons op. En houd onze website in de gaten voor het laatste nieuws over de verhuizing.