Typ een tekst om te zoeken.

 

Meest gezocht


Mijn profiel

U vindt hier uw persoonsgegevens en contactgegevens. Laat hier ook uw e-mailadres achter voor digitale communicatie.
Bekijk uw profiel.


Pensioenregeling

De pensioenregeling van Pensioenfonds Cargill in het kort.
Bekijk uw pensioenregeling.


Partner- en wezenpensioen

Als u overlijdt, krijgt uw partner partnerpensioen en krijgen uw kinderen wezenpensioen.
Lees meer over partner- en wezenpensioen.


Mijn pensioenpost

Bekijk digitaal de post over uw pensioen.
Bekijk uw pensioenpost.


Nieuws

Lees hier het nieuws over Pensioenfonds Cargill.
Nieuws lezen.


Pensioenplanner

Plan uw pensioen met de pensioenplanner.
Ga naar de pensioenplanner.

Zoeken

Cookiebeleid

Pensioenfonds Cargill maakt voor haar website www.cargillpensioen.nl gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestandjes die via uw browser worden geplaatst op uw computer, tablet of mobiele telefoon met daarin gegevens die wij over u hebben verzameld. Wij vinden een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonsgegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Pensioenfonds Cargill maakt voor haar website www.cargillpensioen.nl gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestandjes die via uw browser worden geplaatst op uw computer, tablet of mobiele telefoon met daarin gegevens die wij over u hebben verzameld. Wij vinden een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonsgegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Pensioenfonds Cargill is de verwerkingsverantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze cookieverklaring leggen wij uit met welke doeleinden wij uw gegevens verzamelen en gebruiken. Wij raden u aan deze verklaring zorgvuldig te lezen.

Doeleinden van de cookies

Via onze website plaatsen wij functionele en analytische cookies. Deze cookies worden voor verschillende doeleinden geplaatst. Onderstaand treft u een overzicht aan van de cookies die wij via uw browser op uw computer plaatsen:

Dienst Soort doel Type/naam Bewaartermijn
New Relic Monitoring ajs_anonymous_id 11 maand
New Relic Monitoring login_service_login_newrelic_com_tokens 20 jaar
New Relic Monitoring nr_growth-production 10,5 maand
New Relic Monitoring _gcl_au 1 week
New Relic Monitoring ajs_group_id 10,5 maand
New Relic Monitoring ajs_user_id 10,5 maand
New Relic Monitoring TSNGUID 10,5 maand
New Relic Monitoring _fbp 22 dagen
New Relic Monitoring optimizelyEndUserId 3 maand en 20 dagen 
New Relic Monitoring login_idle_session_timeout 10,5 maand
Google Analytics Analytisch _ga 26 maand
Google Analytics Analytisch _gat Huidige sessie
Google Analytics Analytisch _gid 1 dag
Google Tag Manager Analytisch fonce_current_session Huidige sessie
Google Tag Manager Analytisch fonce_current_user 1,5 maand
Google Tag Manager Analytisch fonce_current_day Huidige sessie
Google Fonts Functioneel CONSENT 18 jaar en 3 maanden 
ForgeRock Functioneel AMAuthCookie Huidige sessie
ForgeRock Functioneel frPlanetDirectory Huidige sessie
TKP Pensioen Functioneel browserupdateorg Huidige sessie
TKP Pensioen Functioneel Has_js Huidige sessie
TKP Pensioen Functioneel optin Huidige sessie
Drupal Functioneel Drupal.tabledrag.showWeight 1 jaar
Drupal Functioneel Amlbcookie Huidige sessie
Drupal Functioneel _dplmbr Huidige sessie
Drupal Functioneel SSESS85b81a0cd252cb2784f1f53befb4d587  Huidige sessie
J2EE Web applications Functioneel JSESSIONID Huidige sessie

 

In- en uitschakelen van cookies

Functionele en analytische cookies plaatsen wij automatisch via uw browser op uw computer. Voor het plaatsen van deze cookies hoeven wij geen toestemming van u te vragen, omdat wij hiervoor een gerechtvaardigd belang hebben.

Onze analytische cookies hebben wij op een privacyvriendelijke manier ingesteld, zoals is aanbevolen door de Autoriteit Persoonsgegevens. Hierdoor heeft de gegevensverzameling geringe gevolgen voor uw persoonlijke levenssfeer. Hoe wij onze analytische cookies privacyvriendelijk hebben ingesteld, kunt u lezen via deze link: Handleiding privacyvriendelijk instellen van Google Analytics.

Indien u niet wilt dat wij cookies zonder uw toestemming op uw computer plaatsen, dan kunt u dit eenvoudig instellen in uw browser. Raadpleeg voor meer informatie de handleiding van uw webbrowser. Let op: het kan zijn dat de website niet naar behoren functioneert wanneer u de cookies heeft uitgeschakeld.

Categorieën van ontvangers

Sommige werkzaamheden besteden wij uit aan derde partijen, zoals Google. Deze derde partijen zijn zowel binnen als buiten de Europese Economische Ruimte gevestigd.

Uw rechten

Op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming heeft u het recht om aan ons inzage te vragen in uw persoonsgegevens en bezwaar te maken tegen een bepaald gebruik. Wanneer de door ons verwerkte gegevens die u betreffen onjuist zijn, heeft u het recht deze te rectificeren. Mocht het zo zijn dat u uw gegevens nodig heeft voor de instelling, uitoefening of onderbouwing van een rechtsvordering, dan kunt u bij ons een verzoek indienen tot beperking van de verwerking.

Autoriteit Persoonsgegevens

Wij helpen u natuurlijk graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. U kunt ons bereiken via de contactgegevens onderaan deze pagina. Als u ontevreden bent over de manier waarop wij omgaan met uw klacht, heeft u het recht om een klacht over ons in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens Pensioenfonds Cargill

Voor vragen over ons cookiebeleid of vragen omtrent inzage, verbetering, aanvulling, wijziging, afscherming, verwijdering of overdracht van uw persoonsgegevens kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via onderstaande gegevens:

Bezoekadres:

Europaweg 27

9723 AS Groningen

Postadres:

Postbus 501

9700 GD Groningen